Bra komplettering för träningen

Allt handlar inte om träning, ett bra fungerande liv med en stressig vardag kräver att man har balans på alla plan. Inte minst när det kommer till psyket som behöver kondition, avslappning och träning. Jag är en högpresterande person med högra krav på mig själv. Jag har kört på vecka ut och in med träning på gymmet och löpning i skogen. Men ibland är det viktigt att försöka släppa tankarna helt och hållet för att kunna släppa all stress och genom denna avkopplingen kunna prestera hårdare. Jag provade på healing för första gången för ett år sedan ungefär, det har fungerat riktigt bra för mig och jag känner mig mycket mer produktiv och klar i huvudet efter mina besök där. Jag bor i Katrineholm och har vänt mig till Zemas Healing för deras behandling. De är väldigt duktiga och erfarna vilket var skönt för en person som jag vilket healing var helt främmande för De erbjuder healing för privatpersoner och företag i Flen, Katrineholm och Vingåker. Jag rekommenderar dem starkt om du vill prova på healing på Flen eller i Katrineholm. Det har olika effekt på olika individer såklart men för mig har det varit väldigt nyttigt.

Du gillar kanske också...