Ett fartfyllt äventyr för den motorintresserade

Jag kommer från en riktigt motorintresserad familj och mina helger har i ungdomen varit präglade av F1 på helgerna, STCC på banor utmed Sveriges långa vägar. Den har satt sig djupt i mig och jag älskar fart, motor och spänning som jag upplever genom just denna sport. Själv har jag tävlat i gokart och motorkross. Motorcross började jag med ett tag efter jag introducerades för gokart, mamma tyckte att gokart var ett säkrare alternativ. Och jag håller med, det var många fall och på-åkningar i krossen, speciellt i unga dagar. Intresset är fortfarande lika starkt, trots att jag numera inte utöver och tävlar i sporterna. Men vi brukar ofta köra gokart, både med familj och med vänner. Jag bor i Malung och brukar alltid vända mig till Henrik Mases AB när det är dags för gokart. De erbjuder gokart i Malung, Orsa, Rättvik och Älvdalen. Vi körde faktiskt ett gång igår, på nationaldagen vilket var hit! Speciellt eftersom jag spöade brorsan och är nu herre på täppan i familjekategorin. Ska se till att skapa ett nytt evenemang med gokart på schemat tillsammans med Henrik Mases AB i Malung.

Du gillar kanske också...