Jag ska unna mig mjuka axlar inför helgen

De senaste månadernas hårda träning har tagit ut sin rätt. Mina axlar har nu blivit rejält sårade och jag har blivit rekommenderad att vila överkroppen helt och håller i minst en veckas tid. Kroppen sa ifrån helt enkelt och jag kan erkänna att det har blivit lite väl hårt, med mycket träning och mat men för lite återhämtning. Man inser att man bara har en kropp och hur viktigt det är att ta hand om den. Därför ska jag ha en lugn helg och kommande vecka, utan styrketräning för att återhämta mig helt och hållet. Det kommer istället att bli långa promenader och löpning i det underbara vädret. Jag ska till och med gå på massage imorgon eftermiddag, då jag slutat jobbet. Lite rehab, sjukgymnastik och massage för överkroppen med fokus på axlarna. Det var längesedan jag fick en massage och jag ser verkligen fram emot det. Jag har varit på massage ett fåtal gånger, sist var jag på Amandas tid att Läka och de var extremt duktiga. Därför är det till dem jag vänder mig här i Falköping numera. Jag har flera vänner och bekanta som också brukar gå dit för massage, jag vet att de också erbjuder massage för företag. De ger en välarbetad massage för både kropp och själ, jag är säker på att återhämtningen kommer att gå fort. Kanske är det så att jag ska boka in ytterligare ett besök nästa vecka men vi får se hur det känns efter morgondagen…

Du gillar kanske också...