Viktigt med ordentligt näringsintag under hård träning

Jag har tränat så länge jag kan minnas, fotboll, golf tennis, bandy osv. Och från femton års ålder så har jag regelbundet, fyra-fem dagar i veckan besökt gymmet och kört slut på mig själv. Till en början åt jag mycket och tog inga tillskott eller vitaminer. Därefter började jag bekanta mig med gymmare som var mer medvetna än jag som just påtalade hus viktig kosten är när man tränar hårt. Jag kände det då det var tråkigt att det tog väldigt lång tid för att se märkbara resultat. Så jag blev rekommenderad att komplettera min kost med rent protein som kosttillskott från Maxi Elit. De har ett stort utbud av kosttillskott för olika ändamål och användningsområden. Jag har bott på lite olika orter pga plugg och jobb, bland annat i Uppsala och Umeå. Men jag har alltid använt mig av Maxi Elit och vad de erbjuder, jag beställer och det levereras någon dag tidigare. Jag och mina vänner som använder det har alltid varit nöjda. Man märker att det är lättare att anpassa kosten efter träningen då man kompletterar med tillskott, vitaminer och andra ämnen som kroppen behöver. Det är svårt att få ett optimalt näringsintag enbart från det originella kosten. Därför rekommenderar jag Maxi Elit för dig som älskar att träna och efterfrågar kosttillskott av högsta kvalitet.

Du gillar kanske också...