Det kan hjälpa att knäcka til ryggen ibland

Nu på senare dagar har jag blivit betydligt mycket stelare i kroppen gentemot vad jag var när jag var ung. Då kunde jag träna, springa, cykla utan att få ont någonstans. Idag ser verkligheten inte ut riktigt så längre tyvärr. Om jag sprungit blir jag stel i höfterna, när jag tränar så får jag lätt ont i axlar, knän och leder. Stelheten växer sig fram och det är tungt att inse. Men samtidigt har jag levt ett friskt liv och mår väldigt bra så jag har verkligen ingenting att klaga på. Men för att få bukt på min stelhet så brukar jag besöka en kiropraktor, Master Rehab i Stockholm AB, för att låsa upp knutar och spänningar i rygg och axlar. Mycket av mina problem tror jag är arbetsrelaterade också då jag utför mycket tunga fysiska arbeten. Men som ovan nämnt så besöker jag ibland en kiropraktik i Danderyd där en riktigt duktig kiropraktor hjälper mig att sträcka ut och knäcka delar av kroppen som återigen ökar min rörlighet. De erbjuder också lymfmassage i Vasastan som jag har provat på två gånger. Lymfmassage ska vara väldigt bra för blodcirkulationen vilket man faktiskt kan känna av efter en behandling. Jag tror starkt på att gå på sådana typer av behandlingar, då tycker jag att man gör kroppen en stor tjänst, det är onödigt att ha ont om men genom ett besök hos en kiropraktor kan minska besvären avsevärt.