Hur jag kunde hålla mitt nyårslöfte om att träna

Tjenare, hallå, hej. Känn er välkomnade till det här inlägget, ett inlägg som ska handla om företaget Zoe Make Your Style och deras danskurser i Norrköping. Utifall att ni vill veta mer om danskurserna eller företaget efter att ni har läst det här inlägget kan ni läsa vidare här.

Jag är en av de personer som varje år har nyårslöftet att börja träna och komma i form, varje år blir dock likadant. Jag börjar med att träna i början av året med ger snabbt upp efter att ha tränat några gånger, vilket gör att jag inte uppfyller mitt nyårslöfte. Det här året var nästan likadant, tillsammans med en vän hade jag återigen nyårslöftet att börja träna, vi kom dock till insikt att vi inte kunde träna på det sättet som vi tidigare gjort eftersom vi fort tröttnade på det. För att prova en ny typ av träning valde vi att börja gå på danskurser i Norrköping, hos det här företaget började vi gå kurser i bugg. Vi märkte ganska fort att den här typen av träning var mycket bättre än de vi tidigare har provat, både jag och min kompis fick känslan av att träningen för en gångs skull skulle hålla i sig längre än en månad. Precis som vi hade trott varade den här träningen mycket längre än tidigare år, än idag går vi på kurser inom bugg hos det här företaget. Den största anledningen till att vi fortfarande tränar genom dans är för att det är ett otroligt roligt sätt att träna på, man glömmer nästan av att det är jobbigt och att man tränar för att det är så roligt. Därför kan jag verkligen ge er tipset om dessa danskurser i Norrköping om du precis som jag lovar dig själv att du ska träna men trots det inte gör det.